KONPAR“Pentru că ne pasă de siguranţa dumneavoastră”

 

În anul 1996 a fost înfiinţată compania KONPAR care-şi începe activitatea în oraşul Konya având ca obiectiv turnătoria şi producţia. Compania început să se dezvolte încă din primul an de activitate până în prezent şi continuă să deservească clienţii domestici şi din alte ţări utilizănd o echipă de profesionişti şi tehnologie de ultimă generaţie ce se regăseşte în incinta unei suprafeţe de 30.000 m² acoperiţi.

Compania noastră ce dispune de certificatele de internationale de calitate ISO 9001:2008, ISO/TS 16949 desfăşoară procesul de vânzare atât in ţară cât şi peste hotare prin distribuitori autorizaţi.

 

CERTIFICA VERITAS

 

 

Acordând o importanţă deosebită satisfacţiei clienţilor în fiecare proces al producţiei, KONPAR materializează dorinţele şi ideile clienţilor utilizănd experienţa şi cunoştinţele în domeniu astfel încât îşi coordonează producţia pentru a satisfice la tipm nevoile şi cerinţele clienţilor. In acelaş timp, compania noastră continua să ofere inovaţii tehnologice atât clienţilor cât şi angajaţilor pentru a lărgi portofoluil de produse pentru a le oferi clienţilor la preţuri corecte.

Compania noastra produce, Discuri de frana MERCEDES-BENZ, Discuri de frana MAN, Discuri de frana VOLVO, Discuri de frana SCANIA, Discuri de frana FORD, Discuri de frana RENAULT, Discuri de frana IVECO , Discuri de frana BMC, Discuri de frana MITSIBISHI, Discuri de frana DAF, Discuri de frana SETRA, Discuri de frana NEOPLAN, Discuri de frana EVOBUS, Discuri de frana OTOKAR, Discuri de frana ISUZU, Discuri de frana TEMSA ,Discuri de frana SAF, Discuri de frana KOGEL, Discuri de frana FRUEHAUF, Discuri de frana PILOT, Discuri de frana BPW, Discuri de frana GIGANT, Discuri de frana VALK, Discuri de frana ROR

 

 

VIDEO