EREN BALATA

EREN BALATADespre Noi

     Eren Brake sa concentrat asupra progresului prin mijloace de îmbunătățire a tehnologiei unice privind materialele de fricțiune începând cu înființarea sa în anul 1990 în Kemalpasa ca pe urmă se se mute în noua locaţie în anul 2006.

     Eren Brake, se întinde pe un teren de 10500 de metri pătrați, cu o suprafață totală acoperită de 7000 de metri pătrați, produce materiale de frecţiune prin contribuția tehnologiei sale originale și a personalului de specialitate.

Viziune si Misiune

 

     Menținerea inovării și creativității ca principii de bază în dezvoltare. Asiguram şi menţinem munca în echipă.

     Sa raspundem prompt solicitarilor clienţilor şi sa producem fară a face concesii de la calitate.

Sistemul de Management al Calitatii

     EREN Brake se axează în principal pe producţia de placuţe de frână şi garnituri de frânare pentru tamburi. Producţia de garnituri de franare pentru tamburi este compatibila cu standardele internaţionale şi reglementările normativului SAE 661. Mai mult decât atât, standardul SAE 661 şi normativul ECR 90 sunt respectate în întregul process de producţie al placuţelor de frână.

     Sistemul de Management al Calităţii ISO 9000 şi ISO/TS 16949 este aplicat pe durata întregului proces de producţie in cadrul companiei EREN Brakes. Concentrându-se foarte mult pe Cercetare și Dezvoltare, EREN Brake îndeplinește toate cerințele de laborator pentru a fi înzestrat cu un certificat ECR 90.

Produse

     În plus față de producția garniturilor de frână pentru tambur, a plăcuțelor de frână și a materialelor industriale de fricţiune, Eren Brake a produs de mulți ani garniture de frânare pentru industria de asamblare a motocicletelor. În afară de industria de automobile, compania se concentrează pe producția de garnituri de frânare și plăcuțe de frână pentru utilaje de construcţii, material feroviar rulant şi metrouri.

     Dezvoltarea unei tehnologii autentice a permis ca Eren Brake să satisfacă orice cerere venută din industria auto cu o elasticitate maximă. Produsele îmbunătățite sunt testate atât în laboratoare, cât și pe vehicule. Materialele industriale de frecare sunt formulate și furnizate în funcție de caracteristicile cerute și de datele specifice furnizate.

    Materiile prime de calitate superioară sunt achiziționate în timpul procesului de producție. Probele mici prelevate din aceste materii prime sunt folosite pentru a crea modele de micro-producție în laborator. În funcție de rezultatele obținute în urma acestor teste, materialele testate pozitiv își găsesc drumul în procesul de producție.

    Concentrarea companiei Eren Brake pe cercetare și dezvoltare nu se limitează la o scară corporativă. Dezvoltarea recentă a materialelor organice ceramice și ecologice cu un grad ridicat de eficiență și prietenoase faţă mediu reprezintă un exemplu semnificativ pentru faptul că personalul de specialitate este familiarizat cu noutățile tehnologice și că noile tehnologii sunt dezvoltate în conformitate cu acestea.

    Eren Brake are o capacitate de producție semnificativă însumând 12.000 bucăți de garnituri de frână pentru tamburi și 2500 de plăcuţe de frână zilnic. Eren Brake produce 6000 de tone de material de frcţiune anual.

 

Placute de Frana 

     

Garnituri Frictiune Tambur