DÖNMEZ DEBRİYAJ

DÖNMEZ DEBRİYAJ     Fabrica Donmez Clutch a fost fondată în 1986 în Izmir, al treilea oras ca marime din Turcia, cu scopul de a produce discuri şi carcase de ambreiaj pentru autobuze Mercedes-Benz. Astăzi, compania acopera 100% din necesarul de ambreiaje atât pentru vehiculele grele cât şi pentru cele uşoare ale marcilor: Mercedes-Benz, MAN, Daf, Iveco, Kamaz, Maz, Scania şi multe altele.

     Datorită dedicării angajaţilor, foarte bine specializaţi în domeniile lor şi datorita tehnologiei remarcabile, compania a devenit un furnizor preferat în pieţele locale şi globale. Construită pe o suprafaţă care acoperă 10.000 m2 şi echipată cu cele mai recente dispositive, masini şi instrumente de testare, fabrica dispune de o capacitate anuală de 200,000 discuri de ambreiaj, 150.000 carcase de capac ambreiaj, 150,000 rulmenti de presiune şi 15,000 volante.

     Capacitatea firmei Donmez Clutch pentru a dezvolta şi produce propriile sale produse în conformitate cu standardele de calitate OEM internaţionale, a fost recunoscută prin certificatele de calitate ISO/TS 16949.

     Pe plan intern, Donmez Clutch opereaza prin intermediul a 15 dealeri locali, de asemenea detine o companie de vânzări în Marea Britanie numita Hammer Clutch şi aproape jumătate din producţia sa este exportată in peste 50 de ţări prin marca Hammer Kupplungen.

     În ceea ce priveşte angajaţii săi consideraţi ca fiind cel mai valoros activ şi pentru a oferi cea mai mare satisfacţie a clienţilor, reprezentanţii de vânzări Donmez Ambreiaj vizitează clienţii săi în mod regulat şi urmăresc îndeaproape ultimele tendinţe ale pieţei precum şi cerinţele clientului. Reprezentanţii serviciului nostru post vânzare, având o experienţă bogată, răspund prompt problemelor clienţilor şi acorda tot sprijinul necesar în rezolvarea acestora.

     Toate produsele si matriţele sunt proiectate şi dezvoltate de către echipa de ingineri şi tehnicieni în cadrul Departamentul de Cercetare şi Dezvoltare. Investind foarte mult in tehnologia de fabricare a ambreiajului, fabrica acopera procesele de forjare, ştanţare, tratament termic, prelucrare si montaj.

     Construcția modernă a depozitului, finalizată în 2014, este un pas important în a răspunde solicitărilor clienților mult mai rapid.

     Managementul companiei este ferm convins că satisfacţia angajaţilor săi aduce fericire iar fericirea aduce şi mai multă satisfacţie. Prin urmare Donmez Clutch investeşte continuu în dezvoltarea și bunăstarea angajaţilor săi.

Donmez Clutch, the way forward…

     Departamentul nostru de producţie este format din ingineri, experţi, tehnicieni şi muncitori cu o înaltă calificare. Toate echipele asigura o muncă de calitate superioară şi spitit de echipa pentru a fabrica produse de o calitate excelentă.

     Prin punerea în aplicare a metodei de producţie continuă, Dönmez Clutch face investiţii strategice în maşini-unelte şi echipamente decicate producţiei. De asemenea, compania urmăreşte îndeaproape dezvoltarea tehnologică şi noile sisteme de automatizare apărute pe piaţă. Abordarea noastră flexibilă de fabricaţie şi experienţa noastră de producţie peste 30 de ani duce la calitate superioară a produselor.

     Linia de producţie este formată din 114 utilaje tehnologice şi este împărţită în 5 secţiuni principale:


DEPARTAMENTUL DE PRESARE

Prese excentrice și hidraulice între 150 și 1300 de tone.

Filare, îndoire, tăiere, procese de găurire în oțeluri plate.

Aici se produc: discuri de ambreiaj, rulmenţi, volante, carcase se ambreiaj.

Toate matrițele și echipamentele de conexe sunt proiectate și fabricate la fața locului.

DEPARTAMENTUL DE TRATAMENT TERMIC

     Produsele de înaltă rezistență care utilizează cuptorul de tip "clopot", cuptorul pentru ameliorarea stresului, bancul de tăiere, ferăstrăul automat, bancul de inducție, dispozitivele de control al fisurilor, dispozitivele de măsurare a rigidității, cuptorul de temperare, arcurile din diafragma discului de ambreiaj și tratamentul termic în procesele de turnare.


DEPARTAMENTUL DE FORJARE-TURNARE

Prese excentrice, bancuri de inducție și cuptoare de temperare termica. Aici sunt ştanţate carcasele de ambreiaj precum şi componente ale discului de ambreiaj.


DEPARTAMENTUL DE PRELUCRARE

CNC turning machines, steep turning machines, milling cutters, broaching machines.Components of clutch cover assemblies, discs, bearings, flywheel pieces are produced using high-technology laser and argon welding.


DEPARTAMENTUL DE ASAMBLARE

Carcasa de ambreiaj, discul, rulmentul de presiune și linia volantei. Echipamentele principale sunt: prese hidraulice, mașini automate de echilibrare, imprimare laser, mașini de testare a performanțelor asamblării carcasei de ambreiaj. Controlul performanței efectuat la kiturile și discurile de ambreiaj.


ACTIVITĂȚI DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A PROCESULUI DE PRODUCȚIE ȘI DEZVOLTARE

Lucrând la capacitate mare, Dönmez Debriyaj acordă o importanță deosebită activităților de întreținere iar procesul de întreținere autonomă este implementat în întreaga fabrică. Operatorii noștri efectuează zilnic o întreținere autonomă a propriilor mașini, iar formularele aferente sunt introduse în sistemul nostru informatic.

MISIUNEA

Respectăm așteptările clienților, cu ajutorul resurselor umane competente și al reprezentanţilor noştri; proiectăm, fabricăm și comercializăm produse competitive în întreaga lume prin abordări tehnologice și inovatoare.

VIZIUNEA

Ne mobilizăm pentru a duce marca noastră în întreaga lume.

POLITICA DE CALITATE

Scopul nostru este de a asigura în mod durabil satisfacția clienților interni și externi prin:

  • Utilizarea resurselor noastre în mod eficient, productiv și cu o sensibilitate față de mediu.
  • Furnizarea de produse și servicii în conformitate cu standardele internaționale de calitate şi
  • Îmbunataţirea continuă a Sistemului de Management al Calitaţii..

HAMMER KUPPLUNGEN este o marcă inregistrată a firmei Dönmez Clutch (Dönmez Debriyaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.), producător lider al sistemelor de ambreiaj, fondată in anul 1986 în Izmir, Turcia.

Compania produce: kituri de ambreiaj, carcase de ambreiaj, rulmenţi de presiune, discuri de ambreiaj cu dimensiunea cuprinsă între 215-430mm şi volante care sunt compatibile la aproape toate vehiculele comerciale medii şi grele.

Hammer Kupplungen a devenit una dintre mărcile de încredere din domeniu, cu tehnologia sa de îmbunătățire continuă, calitate excelentă și preț competitiv.

Compania îşi desfaşoară procese de fabricaţie respectând standardele internaţionale ISO/TS 16949:2009, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 şi Standardul de Calitate şi Siguranţă OHSAS 18001:2007.

Produsele Hammer Kupplungen sunt exportate în 59 de ţări din întreaga lume direct din baza de producţie aflată în oraşul Izmir, Turcia.
Hammer a înfiinţat un centru de distribuţie în Marea Britanie în anul 2011 şi de atunci furnizeaza canalele de vânzare aftermarket în întreaga Marea Britanie şi Irlanda.

Vă oferim echipamente originale proiectate sub inaltă calitate, produse certificate cu o durata lungă de viaţă şi garanţie.

Oferiți clienților dumneavoastră cele mai bune prețuri și ambreiaje de cea mai bună clitate, Hammer!

Hammer Kupplungen… Dacă sunteți în căutarea unor componente de ambreiaj fiabile, Hammer Kupplungen este cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră!